Apartmanjaink

A Panorama Apartment House-ban 6 apartman és 2 stúdió áll vendégeink rendelkezésére három szinten, tengerre néző teraszokkal és erkélyekkel. Minden lakásnak saját konyhája és fürdőszobája van, valamint alvórészenként egy darab légkondicionáló is található. Nálunk nem kell bőrödből öltözködni! Nagy szekrényeinkben nem csak a ruhák, hanem a táskák és egyéb holmik és bőven elférnek. Apartmanjaink jól felszereltek, így nem kell elhozni otthonról mindent.

4 fős apartmanok (48 négyzetméter)

Házunk négy fős apartmanjai családok és baráti társaságok részére is ideális választás, hiszen két hálószobával rendelkezik, melyek a nappaliból nyílnak. Az egyik szobában franciaágy, a másikban pedig két db egyszemélyes ágy található, melyek vendégeink kérésére összetolhatók. Babával érkező vendégeink részére utazóágyat, etetőszéket és babakádat tudunk biztosítani. Négy fős apartmanjaink rendelkeznek saját fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel, a konyha pedig egy légtérben található a nappalival. A konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, illetve rendelkezik főzőlappal, mikróval, kávéfőzővel, vízforralóval, pirítóssütővel és nagy hűtővel, mely fagyasztásra is alkalmas. A nappaliban vendégeink rendelkezésére áll egy okos tv, melyben a helyi adók műsorai tekinthetők meg, de  saját adathordozóikat is tudják csatlakoztatni ehhez.

2 fős apartmanok (35 négyzetméter)

Apartmanházunk stúdióit elsősorban párok részére ajánljuk, hiszen ezekben a szobákban franciaágy található. Ideális választás még babával érkezőknek, ugyanis utazóágyat, etetőszéket és babakádat tudunk biztosítani legapróbb vendégeinknek. Stúdióink többi apartmanunkhoz hasonlóan rendelkeznek saját fürdőszobával és tengerre néző erkéllyel, a konyha pedig egy légtérben található a háló résszel. A konyha minden szükséges eszközzel felszerelt, illetve rendelkezik főzőlappal, mikróval, kávéfőzővel, vízforralóval, pirítóssütővel és nagy hűtővel, mely fagyasztásra is alkalmas. A stúdiókban vendégeink rendelkezésére áll egy okos tv, melyben a helyi adók műsorai tekinthetők meg, de  saját adathordozóikat is tudják csatlakoztatni ehhez.