Sutivan
Éttermek és kávézók

Sutivani éttermek és kávézók

Nehéz mellényúlni

Sutivan pici városka, így kínálata is könnyen áttekinthető. Nekünk az évek alatt már volt szerencsénk valamennyi helyet kipróbálni és biztosra mondhatjuk könnyedén megtalálják majd az Önöknek megfelelő helyeket.

Modrulj Sutivan

Modrulj

A Modrulj étterem és koktélbárban szuper ételeket és italokat készítenek. (Tőlünk 750m)
Macel Sutivan

Macel

Cafe Bar Macel egy félig a tenger fölé épített kévázó, melynek teraszáról belátni Splitet és a Dinári-hegységet. (Tőlünk 800m)

Palma sutivan

Palma

Palma étterem és bár szintén egy félig a tenger fölé épített kévázó és étterem. Csodás innen a rálátás a sutivani kikötőre és a túlpartra. (Tőlünk 1,1km)

Bokuncin Sutivan

Bokuncin

Bokuncin étterem a kikötő szélén a sétány mentén helyezkedik el. Modern és mediterrán ízek keveréke kerül itt terítékre. (Tőlünk 1,2km)

Marina Club kávézó Sutivan

Marina

Marina Club kávézó és bár egy csodás hangolatú hely a kikötőnél. Itt található a legjobb fagyi Sutivanban. (Tőlünk 1,3km)

Miki Sutivan

Miki

Miki étterem a pálmafasor elején, a kikötő belsejében. Főleg tengeri különlegességeik miatt ajánljuk. (Tőlünk 1,4km)
Sutivan pizzéria Bracera

Bracera

Bracera pizzeria
szintén a kikötőben található étterem. Kemencében sült pizzájuk mellé érdemes egy jó pofa horvát sört társítani. Délutánonként az étterem mellett nyitva van az ugráló és mini vurstli, így a gyerekek szórakozhatnak, amíg a felnőttek nyugodtan élvezhetik a csodás kilátást evés közben.
(Tőlünk 1,4km)

Dora Sutivan

Dora

Dora étterem Sutivan központjában egy csendes kis utcából nyíló kertben, nagy lugas alatt fekszik. A konyha remek és az adagok bőségesek. (Tőlünk 1,6km)

Panorama Sutivan