Panorama Apartment House
eljutás

Dalmácia szívében

Brac-sziget északi részén, Sutivanban

A Panorama Apartment House Horvátországban,Brac-sziget északi részén Sutivanban található, (autópályán) 540 km-re a letenyei határátkelőhelytől. A szigetre való kényelmes átjutáshoz a Jadrolinija cég óránként indít kompokat Splitből a Brac szigeti Supetar városba. Természetesen nem csak személygépjárművekkel van lehetőség eljutni hozzánk. Nem kell csüggednie azoknak sem, akik más módon utaznának Dalmáciába, hiszen Budapestről busszal és vonattal is átszállás nélkül van lehetőség eljutni a spliti kikötőbe.

Autópályán

Javasolt útvonalunk

Magyarországról Split nem csak autópályán közelíthető meg közúton, mi mégis az autópályát javasoljuk használni vendégeinknek. Költségben magasabb, viszont időben sokkal kedvezőbb és jobban tervezhető, mint főúton. A gördülékenyebb lejutás érdekében vendégeinknek elengedjük az ENC készülék bérlési díját. Ezzel a készülékkel könnyedén át lehet surranni a fizetőkapuk alatt, így nem kell végigvárni a több száz méteres sorokat.

Kompozás

Átjutás a szigetre

Split kikötőjéből körülbelül óránként indul menetrend szerinti kompjárat Brac szigetre, Supetárba. A Jadrolinija cég honlapján bővebb információ érhető el a Split – Supetar kompjárat menetrendjéről és díjszabásáról: Árak

Panorama Sutivan