Hogyan juthatok el a Panorama Apartment Househoz?

1

Hol van a ház?

A Panorama Apartment House Horvátországban, Brac sziget északi részén Sutivanban található, (autópályán) 540 km-re a letenyei határátkelőhelytől. A szigetre való kényelmes átjutáshoz a Jadrolinija cég óránként indít kompokat Splitből a Brac szigeti Supetar városba. Természetesen nem csak személygépjárművekkel van lehetőség eljutni hozzánk. Nem kell csüggednie azoknak sem, akik más módon utaznának Dalmáciába, hiszen Budapestről busszal és vonattal is átszállás nélkül van lehetőség eljutni a spliti kikötőbe. 

2

Autópályán

A leggyakrabban használt közlekedési mód a személygépkocsis utazás. Igaz Magyarországról Split nem csak autópályán közelíthető meg közúton, mi mégis az autópályát javasoljuk használni vendégeinknek. Költségben magasabb, viszont időben sokkal kedvezőbb, mint főúton utazni. A gördülékenyebb lejutás érdekében vendégeinknek elengedjük az ENC készülék bérlési díját. Ezzel a készülékkel könnyedén át lehet surranni a fizetőkapuk alatt, így nem kell végigvárni a több száz méteres sorokat.

Javasolt útvonal: M7 – Letenye – Zágráb – Split – (Komp) – Supetar – Sutivan

Átlagos utazási költség fejenként (4főnél) 20.000 – 30.000 Ft

3

Kompozás

Split kikötőjéből körülbelül óránként indul menetrend szerinti kompjárat Brac szigetre, Supetárba. A Jadrolinija cég honlapján bővebb információ érhető el a Split – Supetar kompjárat menetrendjéről és díjszabásáról: Árak
4

Vonattal

Az Adria gyorsvonat, mely a budapesti Keleti-pályaudvarról indul, a nyári hónapokban naponta közlekedik fővárosunk és Split között. Jegyvásárlási szempontból több lehetőség is elérhető, mi a hálókocsis verziót javasoljuk. Az éjszakai utazások során kiemelten előnyös, amikor az ember fekve és kinyújtózva tud utazni. A személyzet kedves, a büfé olcsó, a hálókocsik balkán, az út zökkenőmentes és a határátkelés gyors. A menetrendért és jegyárakért keressék fel a legközelebbi MÁV nemzetközi jegypénztárt. A spliti kikötőbe való érkezés után, a Supetárba tartó komp pár perc sétával könnyedén elérhető. Brac szigeten a kompkikötőből a mi segítségünkkel, taxival és busszal is el lehet jutni Sutivanba, ahogy vendégünknek szimpatikusabb. Átlagos utazási költség (oda-vissza) egy embernek: 30.000 – 40.000 Ft
6

Busszal

A busszal való közlekedést többszörösen teszteltük már mi magunk is oda-vissza a Budapest Népliget – Split viszonylaton. A buszjegyek ára rendkívül kedvező volt valamennyi esetben a Flixbus-nál, főleg akkor, amikor sikerült időben foglalni. A járatokon használt járművek tiszták, kényelmese, wifivel, mosdóval és hálózati csatlakozóval szereltek. A sofőrök egytől egyig remek szakemberek és nagyon kedvesek és segítőkészek. A spliti kikötőbe való érkezés után, a Supetárba tartó komp pár perc sétával könnyedén elérhető. Brac szigeten a kompkikötőből a mi segítségünkkel, taxival és busszal is el lehet jutni Sutivanba, ahogy vendégünknek szimpatikusabb.

Az utazási költség (oda-vissza) fejenként 20.000 – 40.000 Ft

5

Repülővel

A spliti repülőtér számos légitársaságnak megnyitotta már termináljait, azonban hazánkból jelenleg még nem érhető el közvetlen járattal ez a dalmáciai légikikötő. Azoknak, akik nem Magyarországról repülnének, illetve nem tartanak az átszállásoktól javasoljuk felkeresni a Skyscanner weboldalt a legjobb repülőjegy ajánlatokért. A repülőtérről taxival és busszal is gyorsan el lehet jutni a spliti kikötőbe, ahonnan pár perc sétával elérhető a Supetárba tartó komp. Brac szigeten a kompkikötőből a mi segítségünkkel, taxival és busszal is el lehet jutni Sutivanba, ahogy vendégünknek szimpatikusabb.

Az utazási költség (oda-vissza) fejenként 100.000 – 200.000 Ft